Flyballcompetitie.nl

Nog 2 weken en dan is het zover, het eerste toernooi van 2022, we hebben een aantal van jullie al gezien en gesproken bij het oefentoernooi en dat voelde goed. Voor het zo ver is willen we nog een aantal punten met jullie delen:
Uitbreiding 
Na de oproep voorwat helpende handjes hebben we voor de werkgroepen,de flyballcommissie en het demoteam diverse reacties reactie gehad. 
De werkgroepen zijn aangevuld: 
Het wedstrijdsecretariaat, Christa (AKC Waterland) 
Dewerkgroep Promotie,  Michelle (AKC Waterland)en Louise (KC Delft) 
Daarnaast zijn er 2 geschikte kandidaten die graag willen plaatsnemen in de flyball commissie.
De kandidaatstellingen zullen echter nog door de aangesloten verenigingen moeten worden gefiatteerd en via het bestuur van de raad een akkoord op moeten krijgen voordat wij hier inhoudelijk meer over kunnen vertellen. 
 
Activiteiten 
We merken dat behoefte om weer wat de doen groot is,er zijn veel evenementen waarvoor de flyballcommissie wordt benaderd,o.a. voor demos en/ofworkshops, ook de vraag naar een opleiding neemt toe. Wij zijn druk bezig om aan deze vraag de juiste invulling te geven, binnenkort volgen dan ook datums voor workshops en ook de nieuwe instructeurs opleiding zal invulling gaan krijgen. 
 
Officiële zaken voor de teams 
De teams die zich dit jaar competitiegaanlopen, denk aan de FB-4 formulierwijzien deze graag bijws@flyballcompetitie.nl binnen komen.
Zorg dat de licenties zijn aangevraagden /of verlengt zijn. Wat de meeste ook gemerkt zullen hebben is dat bij degene die in 2020 een licentie hadden aangevraagd en deze in 2022 willen verlengen dit tegen 0 kosten is. Daarnaast geldt voor de nieuwe hondjes die nog nooit aan toernooien hebben deelgenomen, de proefperiode,aan de coaches de vraag dit aan te geven via de site.
 
Verandering Toernooikalender  
Afgelopen week ontvingen wij een afmelding voor het toernooi bij KC Gorinchem, door de mindere inschrijvingen die zij zien en daardoor het financiële gevolg voor de vereniging,het te kort aan vrijwilligers zijn zij helaas genoodzaakt het toernooi te cancelen. 
We hadden al contact gehad met KC Delft met de vraag of zij dit jaar een toernooi kunnen organiseren voor de Nederlandse competitie, helaas liet hun kalender dit niet toe binnen de vrije plekken op de kalender van de flyball competitie, echter lukt het 12 juni wel. We kunnen dan ook melden dat toernooi 2bij KC Delft gelopen gaat worden. 
We zijn blij dat het mogelijk is bij KC Delft maar vinden het natuurlijk jammer dat KC Gorinchem vervalt, maar zij hebben aangegeven in 2023 alles op alles te zetten om dan weer een toernooi te kunnen organiseren. 
 
Als er vragen of opmerking zijn geef ons gerust een reactie dan komen we daar bij je op terug, rest ons alleen nog jullie een mooi seizoen 2022 toe te wensen. 
 
Commissie Flyball
 
facebook_page_plugin