­

De catalogus voor toernooi 11  aanstaande zondag bij KC Delft is beschikbaar!

Opleiding Flyball Instructeur  

Voor eind 2019/ begin 2020 staat de opleiding Flyball Instructeur Module 1 gepland, er kan via de webshop van de Raad van Beheer middels inschrijfformulier worden ingeschreven.

 Flyer flyball instructeur2019 1

Aanpassing Toernooi Agenda

HSV Rijk van Nijmegen heeft aan KC Gorinchem aangeboden om het 2e toernooi dat zij dit seizoen zouden organiseren af te staan aan hen. KC Gorinchem gaat heel graag op dit aanbod in.

Dit betekent dat T10 op 29 september 2019 georganiseerd zal worden door de KC Gorinchem 

Aangepast Toernooi Kalender

Belangrijke mededeling m.b.t. T6 aankomende zondag bij KC Gorinchem !!

Het zal niemand ontgaan zijn dat het erg warm is én dat het de komende dagen ook zo blijft. Temperaturen die verre van ideaal zijn om te sporten met honden.

Bij deze laten we jullie dan ook weten dat dit onze aandacht heeft en dat aanstaande vrijdag de organiserende vereniging, KC Gorinchem en de commissie zullen besluiten of het toernooi van zondag zal doorgaan..

Zodra dit besluit is genomen zullen wij dat hier melden.

17:30 Update

De commissie heeft het besluit genomen het toernooi van aanstaande zondag bij de KC Gorinchem af te lasten.
Dit in verband met de warme dagen die we al hebben gehad, maar zeker ook met de bijzonder warme dag van morgen in het vooruitzicht. Hiermee rekening houdende is het niet verantwoord om zondag een flyballtoernooi te lopen....

De commissie wenst jullie een fijne vakantie en hopen jullie allemaal weer te zien bij T7 op 18 augustus bij de KC Delft.

 

 

 

 

­
facebook_page_plugin