­

Aanpassing Toernooi Agenda

HSV Rijk van Nijmegen heeft aan KC Gorinchem aangeboden om het 2e toernooi dat zij dit seizoen zouden organiseren af te staan aan hen. KC Gorinchem gaat heel graag op dit aanbod in.

Dit betekent dat T10 op 29 september 2019 georganiseerd zal worden door de KC Gorinchem 

Aangepast Toernooi Kalender

Belangrijke mededeling m.b.t. T6 aankomende zondag bij KC Gorinchem !!

Het zal niemand ontgaan zijn dat het erg warm is én dat het de komende dagen ook zo blijft. Temperaturen die verre van ideaal zijn om te sporten met honden.

Bij deze laten we jullie dan ook weten dat dit onze aandacht heeft en dat aanstaande vrijdag de organiserende vereniging, KC Gorinchem en de commissie zullen besluiten of het toernooi van zondag zal doorgaan..

Zodra dit besluit is genomen zullen wij dat hier melden.

17:30 Update

De commissie heeft het besluit genomen het toernooi van aanstaande zondag bij de KC Gorinchem af te lasten.
Dit in verband met de warme dagen die we al hebben gehad, maar zeker ook met de bijzonder warme dag van morgen in het vooruitzicht. Hiermee rekening houdende is het niet verantwoord om zondag een flyballtoernooi te lopen....

De commissie wenst jullie een fijne vakantie en hopen jullie allemaal weer te zien bij T7 op 18 augustus bij de KC Delft.

 

 

 

 

DEMO's ANIMAL EVENT 2019! 

Eind maart is er een oproep gedaan voor demolopers flyball voor op het Animal Event te Hilvarenbeek wat gehouden wordt op 3, 4 en 5 mei a.s.
Hier is heel goed gehoor aan gegeven waar wij jullie allemaal heel dankbaar voor zijn.
Hierdoor hebben we een leuke, gevarieerde indeling kunnen maken. Een ieder die zich heeft aangemeld is voor minimaal 1 dag ingedeeld. Alle demolopers zijn inmiddels voorzien van verdere informatie via de mail, zie bijgevoegd ook nog de indeling per dag.

 

Het reglement voor 2019 is beschikbaar als download via de formulieren pagina. Het reglement is door de werkgroep officials goed bekeken, dubbelingen verwijderd en meer leesbaar gemaakt. Om te zien welke wijzigingen allemaal hebben plaatst gevonden is Addendum 2019 (incl verwerking van addendum 2018) toegevoegd bij de formulieren. 

­
facebook_page_plugin