Flyballcompetitie.nl

*aangepast 17-05
 
Toernooikalender 2021
 
Reglementair wordt op 15 januari van het jaar de toernooikalender flyball voor dat jaar definitief.
Ondanks dat 2021 wederom een bijzonder jaar is door Corona wil de Commissie Flyball toch een toernooikalender vaststellen.
Echter, gezien alle maatregelen die op dit moment nog gelden, de onwetendheid hoe e.e.a. zich zal gaan ontwikkelen maar ook het feit dat veel verenigingen vanaf het uitbreken van Corona tot op heden niet tot nauwelijks hebben kunnen trainen heeft de Commissie Flyball besloten de Toernooikalender 2021 in te laten gaan op 8 augustus 2021. Klik hier voor de kalender.  
 
Wat ook anders is, we stellen nu alleen de data vast. Verenigingen zullen pas op een later moment aan de verschillende data worden gekoppeld.
Ondanks dat er bijzonder weinig aanvragen zijn geweest voor het organiseren van een flyballtoernooi ziet het er wel naar uit dat we in ieder geval 5 van deze 6 data kunnen vullen. Dus is er binnen je vereniging op één van deze data nog de mogelijkheid tot organiseren, neem dat contact op via ws@flyballcompetitie.nl
 
Omdat flyball een teamsport is welke door de Corona maatregelen ook nog wel wat aanpassing nodig zal hebben op de toernooidagen willen we jullie ook vast laten weten vanuit de Commissie Flyball 13 juni 2021 en 27 juni 2021 worden gereserveerd als Try-out Corona dagen. Hierover later meer, noteer deze data in ieder geval vast en deel ze met jullie wedstrijdlopers.  Ook deze zijn hier te vinden.  (17-05-2021 de try-out dagen kunnen niet gelopen worden, volgt meer info/data zodra e.e.a. wel kan)  
 

Tot slot hebben we al eerder een oproep gedaan maar wil je meedenken of heb je ideeën over de invulling hierover laat het ons weten. 

Commissie Fyball  
 
facebook_page_plugin