­

 

 

Animal Event 2018

Drie dagen was het promotieteam actief op dit geweldige Event. Dit jaar op het Prins Eiland met op vrijdag de wedstrijd om het Snelste FlyballDuo van NL in het Prins Sport Stadion en elke dag meerdere workshops in het Prins Sportparcours.

Op vrijdag 4 mei begonnen we met de duo-wedstrijd. Het ochtendprogramma werd gestart met 20 enthousiaste duo’s. Hoewel een aantal honden een beetje moesten wennen aan de ondergrond, werd er verder goed gelopen.

Voor het middagprogramma heeft 1 team zich helaas terug moeten trekken, dus zo kwamen er ’s middags 19 duo’s aan de start. Zij liepen in 4 poules. Na mooie en spannende finales kwamen er verrassende winnaars over de streep.  Uitslag te vinden op de site 

 

De workshops waren dit jaar anders opgezet. Men kon zich vooraf inschrijven voor een proefles waardoor men een echt kon snuffelen aan onze sport.
We hebben weer diverse enthousiaste honden en baasjes kennis laten maken met Flyball. 

Met dank aan Animal Event, Prins Petfoods, onze spreekstalmeester Jeroen Oomen, ringmedewerker Joke, officials Fred en Ronald en ons promotieteam en organisatie Barry, Bianca, Christa, Diane, Richard en Sonja.

 

De volgende en dertiende editie van Animal Event is op 3, 4 en 5 mei 20

We hopen dan weer op jullie te kunnen rekenen voor het promoten van onze sport.

­
facebook_page_plugin