Flyballcompetitie.nl

Goedendag Allen,

Het mooie weer komt al aardig goed op gang en de combinatie met vorige weekend Crufts begint bij ons toch steeds meer de kriebels te komen. Start met jullie op de hoogte te brengen van de laatste stand van zaken van lopende punten en hoe we dit seizoen kunnen gaan invullen

Toernooi Kalender naar Definitief

Na de oproep helaas geen nieuwe verenigingen die een toernooi (extra) kunnen organiseren. Zijn nog wel wat gesprekken geweest maar helaas of niet passend qua kalender of andere reden. We willen wel naar een definitieve kalender zodat jullie ook verder kunnen met indelen en andere plannen maken. Daarom is die nu vastgesteld en kunnen jullie deze op de site . Waarbij 1 kantekening over T7 we zijn nog bezig omvoor een locatie te vinden en definitief te maken, kan zijn dat deze alsnog zal vervallen. 

Oefentoernooi

We hebben 24 april als oefen ‘toernooi’ omgezet, dit betekend dat teams kunnen trainen op onbekend terrein in een officiële ring met alles wat daarbij hoort en honden gemeten kunnen worden. Locatie die hiervoor beschikbaar is gesteld is WIK van Zaandam, zal tussen 11:00 – 15:00 uur gelopen worden wordt schema voor gemaakt, langer de tijd voor inspringen en aantal runs ter oefenen tegen elkaar maar geen officiële wedstrijd. Je kan met je volledige competitieteam, die vanaf heden uit 10 mag bestaan komen, wel zes in de runs inzetten maar kan in volgende race wisselen. Deelname aan deze dag kan worden gemaild tot zondag 10 april  Geen kosten voor deelname.

Competitie  

Aanmelden competitie teams kan gestart worden, dit kan via de mail  naar ws@flyballcompetitie.nl en 1 week voor eerste toernooi het volledige team via  FB-4 formulier toe te zenden. Waarbij de voorbereidingen op toernooi aantal controle gedaan worden. 

Inschrijven toernooien

Eerder gecommuniceerd tijdens coach overleg was insteek om inschrijven via sport site van de raad te laten verlopen, helaas zijn er nog teveel andere werkzaamheden dat flyball juni/juli gepland staat. Dit betekend site van flyballcompetitie.nl nu ingericht moet gaan worden. Streven is eind maart, iets later dan 8 weken van te voren kan wedstrijd open namelijk 6 weken voor aanvang eerste toernooi zal. . Inschrijfschema per toernooi en sluit is op site geplaatst en formulieren zijn omgebouwd naar 2022 formaat.

Stand van Zaken oproep versterking

We zijn blij te melden dat er een aantal mensen zich hebben aangemeld voor werkgroep promotie  en aantal kandidaten als lid voor commissie. Na een gesprek zal bepaald worden of samenwerking aan elkaars verwachting voldoet en zal voorstel naar de raad worden gedaan voor de formele afhandeling. Helaas heeft nog niemand zich gemeld voor de administratieve ondersteuning of interesse voor de andere werkgroepen, dus zijn er nog geïnteresseerde stuur gerust mail naar info@flyballcompetite.nl

Voor nu sluiten we af met dat we ons richten op de laatste puntjes om zaken concreet te maken en dan alles om seizoen goed te laten verlopen.

Heb je nog vragen of opmerkingen, laat het ons gerust weten.

Hartelijk groet,

Commissie Flyball

facebook_page_plugin