Flyballcompetitie.nl

Update Toernooikalender 2021
 
Als Commissie Flyball hadden we uiteraard zo langzamerhand gehoopt om met positief nieuws te komen en om in juni / juli een aantal oefenwedstrijden te kunnen organiseren.
Helaas zijn de maatregelen rondom Corona hiervoor nog niet voldoende versoepeld. Ondanks dat met de versoepelingen van woensdag 19 mei a.s. weer buiten gesport mag worden in groepen van max. 30 mensen, mogen er nog geen wedstrijden plaats vinden.
 
Op de achtergrond zijn we wel druk bezig met het bedenken van allerlei scenario's voor het moment dat de maatregelen wel voldoende versoepeld worden en ook wedstrijden weer tot de mogelijkheid behoren. Echter, vooralsnog is de Commissie Flyball van mening dat dit niet haalbaar is zolang de 1,5 meter afstand maatregel er is.
Zodra de 1,5 meter maatregel er af is, of eerder als we mogelijkheden zien, schakelen we snel en komen we we met data voor een aantal (oefen)wedstrijden.
Hopelijk kan er bij de volgende versoepelingen meer en wordt ieders geduld beloond.
 
Tot slot. We hebben het al eerder gevraagd maar als er onder jullie ideeën zijn of er behoefte is aan een overleg met (een afvaardiging van) de Commissie Flyball dan kunnen wij dit 'digitaal' organiseren. 
 
Hartelijk groet, 
Commissie Flyball
facebook_page_plugin