Nieuwe Datum Workshop FCI Flyball 13 Februari                                                                         

Datum: 13 Februari
Middag van 13:00 uur tot 17:00 uur
Locatie: WW Indoor 4 All, Hoogerheide 

Sinds 2015 is Flyball FCI gereglementeerd, na het eerste WK in 2018 en het zien op de Crufts is er meer interesse in deze sport. Ben jij ook geïnteresseerd en wil je meer weten? Of beoefen je al langer deze variant Flyball, maar wil je bijscholen naar de laatste aanleer methodes? Schrijf je dan in voor deze workshop!

Tijdens deze workshop gaan we aan de slag met verschillende nieuwe, leuke aanleer methodes voor zowel de hindernissen als de box. We behandelen de verschillen en het om trainen, zodat je inzicht kan krijgen en kan proeven aan deze sport..
Naast veel plezier te beleven aan deze sport, is het doel om het verantwoord aan te leren en hierin het welzijn en de lichamelijke belasting van de hond bovenaan te zetten.
De workshop is voor honden vanaf 9 maanden en van elk niveau.

Deze workshop wordt gegeven door Diane Verhagen. Diane heeft jaren op hoog niveau meegedaan in de Nederlandse competitie. Sinds 2017 is zij FCI Flyball gedelegeerde en was lijnrechter op het WK Flyball in Frankrijk. Ze heeft meerdere seminars gevolgd en traint met haar eigen hond in België.

De workshop is te volgen zowel met als zonder hond en is voor Handlers, (aankomend) Flyball-instructeurs en coaches.

Kosten:
€25,00 met hond
€15,00 zonder hond

Inschrijven kan via deze link in de webshop 

Secretariaat/organisatie:
Raad van Beheer en Commissie Flyball
Email: sporten@raadvanbeheer.nl en info@flyballcompetitie.nl  

foto's zijn beschikbaar gesteld door Mariska Haring