Flyballcompetitie.nl

Met ingang van vandaag hebben wij ons nieuwe ticketsysteem in gebruik genomen. Dit ticketsysteem vervangt alle in gebruik zijnde e-mailadressen. Op dit moment komen berichten welke je naar deze mailadressen stuurt wel aan maar vanaf 26 april zijn deze geheel buiten gebruik. 

Wat merk ik ervan? 

Wel wanneer je als loper, coach of geinteresseerde contact met ons opneemt veranderd er op het eerste gezicht niet heel veel. Je stelt via het menu-item 'contact' je vraag en krijgt hiervan een bevestiging in je mailbox. Wanneer één van ons een reactie geeft dan ontvang je die ook per e-mail. Wanneer je dit wilt kun je gewoon op dit bericht reageren en ontvangen wij je reactie.

Waar je wel iets van merkt is dat er verschillende mensen zijn welke je vragen gaan beantwoorden. Zowel het WS als de commissieleden zijn in staat om, afhankelijk van het door jou gekozen onderwerp, je vragen/opmerkingen te lezen en hierop te reageren. In de praktijk zul je dus veel sneller een reactie gaan ontvangen. Ook kan jouw bericht vanaf nu eenvoudig worden overgedragen aan een ander. Een extra voordeel voor jou is dat altijd weer inzage hebt in de eerder door je gestelde vragen. Hiervoor moet je overigens wel inloggen.  

facebook_page_plugin