Flyballcompetitie.nl

Met ingang van heden heb je de mogelijkheid om direct te reageren op bepaalde nieuwsartikelen op de website. Je kunt, wanneer je een Facebookaccount hebt, eenvoudig je reactie plaatsen en deze ook direct delen op je eigen nieuwsfeed. De mogelijkheid om te reageren wordt per artikel door ons ingeschakeld.

Tevens hebben wij de vraag gekregen wat de cijfers inhouden welke boven de verschillende afbeeldingen worden getoond. Dit cijfer geeft de waardering aan van het artikel door de lezer. Om een artikel te waarderen kun je naast de tekst klikken op een aantal sterren. Klik je op de eerste ster dan is je waardering 1 ster en klik je op de laatste (rechter) ster dan is je waardering 5 sterren. Op deze manier wordt een beoordeling van een artikel bepaald. 

Tenslotte zijn we meer gebruik gaan maken van zogenaamde 'tags'. Bij ieder artikel tref je enkele tags (trefwoorden) aan. Door te klikken op een tag krijg je een overzicht van meer artikelen waar deze tag in is opgenomen. Wanneer je bijvoorbeeld klikt op een tag '2014' dan zul je alle berichten van 2014 zien. Een aantal veel gebruikte tags tref je helemaal aan de bovenzijde van iedere pagina aan.

facebook_page_plugin